2 Champagneglazen als huwelijks cadeau! Origineel en persoonlijk. 

Wijnglas

€ 7,95

Wijnglas

€ 7,95

Wijnglas met een eigen tekst! Super leuk om cadeau te doen bij een speciale gelegenheid!

In deze wijnkist kunnen 3 flessen wijn. Het is ook mogelijk om 1 fles wijn erin te doen en op de overige plekken 2 wijnglazen of chanpagne glazen te plaatsten. Uiteraard kan er een tekst op de glazen gegraveerd worden. Zo heb je een compleet cadeau 

Op het deksel van de wijnkist kan een tekst geplaatst worden. In het voorbeeld is een omschrijving van het cadeau geplaatst. Uiteraard kan je zelf een tekst insturen. Er zijn veel mogelijkheden! 

Wijnkist met 2 wijnglazen erin, waarop een naam/korte tekst op gegraveerd wordt en een fles rode wijn. Ook kan er een tekst op het deksel gegraveerd worden. 

Bij het bestellen kan je aangeven welke tekst je op de glazen wilt en welke tekst op de wijnkist. Ook kan je het aangeven indien je specifieke wensen hebt m.b.t. de wijn. 

Deze kist bevat 2 champagneglazen, waarop een naam/korte tekst gegraveerd kan worden en een fles champagne (brut imperial).
Tijdens het bestellen kan je aangeven welke tekst er op de glazen gezet moet worden. Ook kan je hierbij aangeven welke tekst je op het deksel wilt hebben.